Heeft u op onze website nog niet gevonden wat u zocht? Heeft u bijkomende vragen of wilt u graag een afspraak maken?


Contact 0495 31 65 56

SPRINGKASTELEN

MINIONS

Dit springkasteel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ben je thuis wel een stout? Ben jij graag de boef? Wat dacht je van Grew? Word de boef voor 1 dag. Of ben je toch liever een grappige minion?

DINO

Dit springkasteel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Is jou kind ook zo verzot op dino's. Dan zal hij/zij zeker dit springaksteel geweldig vinden. Duik samen met uw kind in de wereld van de dino's. 

RIDDERBURCHT

Dit springkasteel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Dit is een springkasteel waar de de dapperste ridders tot leven komen. Ben jij er hier 1 van? Versla de draken op de boksballen en loop door naar uw uitkijktoren.

PEUTER SPEELBOX

Dit springkasteel is geschikt voor kinderen vanaf 1 tot 3 jaar. Het is een springkasteel voor de hele kleintjes onder ons.  Dit springkasteeltje kan gemakkelijk dichtbij de ouders gezet worden. 

RODE DUIVELS

dit springkasteel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.is je kind helemaal wild van de rode duivels en het voetbal?

PIRAAT SHOOTING COMBO

Dit springkasteel is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Het hele springkasteel is ingericht als een piratenboot. In de boot zelf zitten 2 luchtkanonnen waarmee ze plastieken ballen kunnen weg schieten.

IRON MAN

Dit springkasteel is geshikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ben jij verzot op superhelden? Wat dacht je van Iron man? Heb jij zin in een dag vol avontuur? Een dag vol misdaden verslaan. 

DARTS VOETBAL

Ben je opzoek naar een spel voor jong en oud, dan is dit zeker een competitief spel voor jou feest of evenement.

HAAI

Dit springkasteel is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Ben jij een durver? Heb jij geen angst kruip dan door de bek van deze haai.

TIJGERTJE

Een ideaal springkasteel voor de allerkleinste. Het is eenvoudig te plaatsen. Men kan de tijger uithangen in dit geweldig springkasteel, plaats genoeg om wat kunstjes te laten zien.

DISCO SPRINKASTEEL JONGENS

Heb je een musical kind die graag zingt / springt en danst dan is dit disco springkasteel zeker iets voor hem stel zelf een Play list samen met zijn favoriete liedjes en laat het feest beginnen 

hindernisbaan

deze hindernisbaan geeft je een uitdaging om deze hindernis op zo kort mogelijk tijd te nemen.

hindernisbaan kan op verschillende maat opstellen 14 meter komt op 210 €

                                                                             21 meter komt op 280 €

                                               volledige lengte      28 meter  komt op 350 €

springkasteel unicorn

springkasteel unicorn met veel spring en hindernissen belevenis

deze komt op 110€ per dag of 180€ voor een weekend